Update rondom het Corona-virus

28 april 2020
Update rondom het Corona-virus

ONZE PRAKTIJK IS GEOPEND

Vanaf  27 april is onze praktijk weer geopend!

Wat betekent dit voor onze praktijk en jouw behandelingen?

Door wijzigingen in de maatregelen en adviezen kan de praktijk weer open.

 

De opening is echter niet zoals je dat van ons gewend bent en de openingstijden zijn nog beperkt.

  • het aantal fysiotherapeuten en het aantal cliënten op de praktijk wordt gedoseerd. Dat doen wij om het aantal contactmomenten te kunnen bewaken.
  • beperk je wachttijd in de praktijk. Kom maximaal 5 minuten van tevoren. In onze wachtruimte staan op dit moment maar 2 stoelen! Eventueel kun je in de oefenruimte wachten, ook daar staat een stoel.
  • was je handen voordat je naar de praktijk komt. Bij binnenkomst in de entree desinfecteer je eerst je handen met alcohol. Daarna kun je naar de wachtruimte doorlopen. Doe dit opnieuw wanneer je naar buiten gaat. Was je handen weer bij thuiskomst zoals je gewend bent.
  • kom alleen wanneer je geen ziekteverschijnselen hebt of wanneer er niemand in je directe omgeving corona heeft.
  • neem een eigen laken en handdoek mee naar de praktijk. Wij stellen op dit moment geen lakens-handdoeken beschikbaar.
  • oefenen in de oefenruimte kan. Intensief sporten voorlopig niet.
  • de therapeuten werken met latex handschoentjes en mondkapjes (type IIR). Dit doen wij om besmettingsrisico’s te minimaliseren. Dit type mondkapje houdt vochtdruppeltjes in de lucht tegen en biedt daardoor zowel aan therapeut als aan cliënt extra veiligheid. Er is eventueel een mondkapje beschikbaar voor jou als cliënt.
  • indien je ouder bent dan 70 jaar of een kwetsbare gezondheid dan overleggen wij eerst met je of je wel naar de praktijk kunt komen. Eventueel komen wij naar je toe.
  • videoconsulten blijven mogelijk. Een videoconsult is een goede manier om vragen te stellen over je klachten. We kunnen elkaar zien en je kunt aanwijzen waar je klachten zich uiten. Zowel de therapeut als jijzelf kan in beeld bewegingen laten zien om er achter te komen wel goed gaat en wat minder gaat. Zo kun je goed duidelijkheid krijgen wat er mogelijk aan de hand is en kan je goed geadviseerd worden.

 

Blijf gezond! Blijf in beweging! Houdt je aan de regels en maak er het beste van.

Voor al je vragen staan wij je graag te woord. Wij staan voor je klaar!

Team Entermotion