Paula de Koning

Paula de Koning

‘Mijn uitdaging zit hem in het kunnen bijdragen aan de kwaliteit van iemands leven.’

Momenteel is Paula langdurig op reis, waardoor zij voorlopig niet aanwezig is op onze praktijk. Het is voor nu dan ook niet mogelijk een afspraak met haar in te plannen.

Sinds juli 2005 ben ik met veel plezier werkzaam bij Entermotion. De opleiding heb ik in Breda aan de Avans Hogeschool gevolgd.

De meeste affiniteit heb ik met voeding/leefstijl en sport gerelateerde klachten en revalidatie. Hierin ben ik mezelf dus ook gaan specialiseren. In 2009 heb ik de opleiding ESP sportfysiotherapie afgerond. Tevens heb ik deel mogen uitmaken van de medische staf van verschillende sportclubs. Onder andere bij Matrixx Magixx dames (basketbal), NBB (basketbal, Nederlands Team dames U20) en AWC dames (voetbal)

Voor mij is het een uitdaging om mensen te helpen met sportgerelateerde klachten. Het is mooi om te zien wanneer mensen weer hun sport kunnen beoefenen zonder beperkingen. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Wat het werken als fysiotherapeute zo leuk maakt is het contact met mensen. Het geeft me voldoening om bij het optreden van een verscheidenheid aan klachten te kunnen helpen en zo de kwaliteit van leven voor iemand te kunnen verbeteren. De mens als geheel zien vind ik hierbij erg belangrijk.

Bij Entermotion ervaar ik de sfeer en collegialiteit bovendien als bijna uitzonderlijk goed. Dit maakt dat iedereen zichzelf kan zijn en er veel vertrouwen is. Een goede basis voor goed herstel!

Opleiding

2005
Fysiotherapie

 

ESP sportfysiotherapie

Specialisatie

Voeding en leefstijl                                                                      Affiniteit met sport gerelateerde klachten