Paul Hutting

Paul is nu niet actief werkzaam als fysiotherapeut op onze praktijk. Hij richt zich voorlopig op activiteiten buiten de fysiotherapie.

Paul Hutting

‘Met vertrouwen in je eigen kracht kun je enorme uitdagingen aan. Als dat niet voldoende is, vraag dan om hulp!’

Vol enthousiasme werk ik sinds 2005 als algemeen fysiotherapeut bij Entermotion. Ik heb veel geïnvesteerd in cursussen die aansluiten bij psychosomatische klachten. Hyperventilatie, lage rugklachten en een pijnlijke stijve nek zijn voorbeelden van klachten die met spanningen te maken kunnen hebben. Ik vind het zelf belangrijk om mensen als geheel te behandelen en te begeleiden. Daarbij behandel ik naast de lichamelijke klachten ook andere zaken die van invloed kunnen zijn op het herstellen van de klacht. Het omgaan met spanning hoort daar ook bij. Sinds 2012 ben ik begonnen met zijnsoriëntatie om mij als mens verder te ontwikkelen. Zorgeloosheid, gemak, mildheid en ontspanning zijn belangrijke kenmerken die bij zijnsoriëntatie horen en naadloos aansluiten bij mijn werk als fysiotherapeut. Daarnaast maak ik gebruik van motiverende gespreksvoering.

Behalve psychosomatische klachten ben ik ook graag werkzaam op revalidatie gebied. Mensen met nieuwe gewrichten behandelen geeft mij veel voldoening. Het is altijd mooi om te zien dat mensen steeds meer activiteiten kunnen gaan hervatten en weer hun oude leven terug krijgen.

Samen met collega Emile heb ik mij gespecialiseerd in de complexe anatomie en functie van de schouder.

Motivatie is de brandstof voor veranderingen in het leven. Door gemotiveerd te zijn krijgen we vat op ons leven en zijn we in staat om voor ons lichaam te zorgen.

Opleiding

Fysiotherapie

Specialisatie

Zijnsoriëntatie
Revalidatie
Motiverende gespreksvoering
Schouderklachten