Patrick van den Berk

Patrick van den Berk

‘Samen werken aan gezondheid’

Vanaf januari 2022 ben ik onderdeel van het team bij Fysiotherapie Entermotion. In 2015 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) te Nijmegen afgerond. Deze opleidingslocatie bezoek ik nu weer, aangezien ik een verdere opleiding tot manueel therapeut / musculoskeletaal therapeut aan het volgen ben.

Veelal ben ik in de behandelkamer te vinden, waarbij ik een voorkeur heb voor het werken met mijn handen. Daarnaast zal ik vaak aanvullende oefeningen en tips meegeven, om zo snel en prettig mogelijk te ondersteunen in het herstel en het behalen van het gestelde doel. Ik help graag mensen die, samen met een gedreven zorgprofessional, willen werken naar het gewenste herstel en eindresultaat. Mijn opgedane kennis en ervaring zet ik graag in, ongeacht of het reeds langdurige klachten of recent opgelopen blessures betreft. Deze ondersteuning kan ik bieden bij de voor velen bekende klachten aan armen, benen en de wervelkolom. Daarnaast heb ik aanvullende kennis opgedaan gerelateerd aan kaak gerelateerde aangezichts- en/of hoofdpijnklachten.

Buiten mijn werk als fysiotherapeut om, hou ik van reizen en de natuur in trekken. Met een mooie wandeltocht (met een fotocamera erbij) kan ik me geweldig ontspannen. In de momenten dat er op uit trekken even niet mogelijk is, steek ik mijn tijd graag in het bespelen van 1 van mijn gitaren. En last maar zeker niet least kan ik als kersverse vader op allerhande wijzen veel tijd en energie spenderen met mijn zoontje en vrouw.