Mike van Summeren

Mike van Summeren

‘Weer lekker in beweging en vrij kunnen sporten. Ik help er graag aan mee.’

Mijn naam is Mike van Summeren en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Fysiotherapie Entermotion, al vrij snel nadat ik afstudeerde aan de HAN in Nijmegen. Binnen de fysiotherapie heb ik de meeste affiniteit met sport gerelateerde klachten. Dit heeft veel te maken met mijn hobby’s: buiten het werk om ben ik namelijk ook veel met sport bezig. Zo doe ik dagelijks aan fitness en voetbalde ik tot vorig seizoen nog bij AWC in Wijchen.

Naast het werk bij Fysiotherapie Entermotion ben ik lang ook werkzaam geweest als fysiotherapeut bij voetbalclub sv DSZ in Boven-Leeuwen. Hier was ik verantwoordelijk voor de verzorging van alle Heren- en Dameselftallen.

In 2020 heb ik de 3-jarige Masteropleiding Manuele therapie afgerond op de SOMT university of physiotherapy in Amersfoort. Sinds 2022 heb ik ook de Masteropleiding Sportfysiotherapie afgerond aan de HAN in Nijmegen. Met deze opleiding heb ik mij willen specialiseren in de diagnostiek en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat, passend bij het alledaagse leven en binnen de sport.

Opleiding

2016
Fysiotherapie
2020
Master Manuele therapie
2022
Master Musculoskeletale revalidatie (uitstroomprofiel sport)

Specialisatie

Sportfysiotherapie
Manuele therapie
Dry Needling