Marleen Mos

Marleen Mos

‘Mijn doel is om mensen te begeleiden zodat zij weer zonder beperkingen vrij kunnen bewegen of hun sport kunnen beoefenen.’

Mijn naam is Marleen Mos en ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Fysiotherapie Entermotion.
In juli 2018 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen.
Mijn roots liggen in Drenthe maar ik heb Drenthe verruild voor Beneden Leeuwen.
Binnen de fysiotherapie gaat mijn interesse uit naar sportgerelateerde klachten, revalidatie en gezonde leefstijl.
Tijdens mijn opleiding heb ik de Minor Sportfysiotherapie gevolgd. Verder heb ik tijdens mijn opleiding twee jaar deel uit mogen maken van de medische staf van de jeugdopleiding van FC Groningen en verschillende amateurclubs. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in een dorpspraktijk in Drenthe en ben ik gestart met de Master Manuele Therapie. Daarbij heb ik de Schouder Combi cursus gevolgd en ben ik lid geweest van het Schouder Netwerk Groot Zwolle.
Na het eerste jaar ben ik gestopt met de Master Manuele Therapie omdat ik mij toch eerst breder wil ontwikkelen in de vele deelgebieden in de fysiotherapie die mijn interesse hebben.
Ik vind het belangrijk om met een actieve en frisse kijk op het vak te blijven leren en te verdiepen.

Ik kom uit een sportief gezin en veel van mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan sport en een gezonde leefstijl. Ik voetbal bij Leones in Beneden Leeuwen en ben vaak in de sportschool te vinden. Op de wielrenner kan ik lekker mijn energie kwijt en ook hardloop en wandel ik graag.
Naast de sport zijn sociale contacten, afspreken met vrienden en gezonde recepten uitproberen mijn hobby’s.

Entermotion is een praktijk die veel aandacht geeft aan de patiënt en er heerst een fijne sfeer. Dat spreekt mij erg aan.
Mijn doel is om mensen te begeleiden zodat zij weer zonder beperkingen vrij kunnen bewegen of hun sport kunnen beoefenen. In onze huidige cultuur en maatschappij is een gezonde leefstijl steeds belangrijker en bewegen is daarbij echt een must!
Ik help je daar heel erg graag bij!