Jur van Hout

Jur van Hout

‘Grote affiniteit met sport’

Sinds juli 2020 kan ik met trots zeggen dat ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen anderhalve maand na mijn afstuderen ben ik bij Entermotion begonnen met mijn werkzaamheden als algemeen fysiotherapeut. Naast algemeen fysiotherapeut heb ik ook een diploma behaald voor docent lichamelijk opvoeding, deze opleiding heb ik afgerond in de periode van 2012-2016, tevens ook aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Ik heb grote affiniteit met sport, mede door mijn vorige opleiding, maar ook omdat ik zelf veel in beweging ben. Naast de werkzaamheden bij Entermotion ben ik veel te vinden op het voetbalveld bij SC Woezik als trainer van een G-team en speler/coach van mijn eigen voetbalteam. Naast voetbal is fietsen een grote passie, ik ben van de zomer regelmatig te vinden op de weg met mijn wielrenfiets en het gehele jaar door in de bossen op mijn mountainbike. Kortom, ik zit niet zo heel vaak stil, al kan ik ook wel genieten van een terrasje of het kijken van een serie. Ik ben zelf een echte Wijchenaar, wellicht dat je me eens treft in of rondom het dorp.

Mijn interesses binnen de fysiotherapie liggen voornamelijk in het behandelen van sport gerelateerde- en orthopedische klachten, maar ook voor andere gezondheidsklachten ben je altijd bij mij welkom en behandel ik je naar mijn beste kunnen. Ik heb ervaring met Medical Taping door twee cursussen daarin te hebben gevolgd.

Op korte termijn wil ik mezelf nog graag specialiseren door een master binnen de fysiotherapie te volgen. Door mezelf breed te oriënteren hoop ik voor mezelf snel duidelijk te hebben welke master dit zal worden.

Tot ziens bij ons in de praktijk!