Jessica Bernsen

Jessica Bernsen

‘Gezamenlijk met de patiënt een passende oplossing voor de klachten vinden’

Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de HAN in Nijmegen met de afstudeerrichting manuele therapie (minor spinale musculoskeletale therapie). De focus van de minor lag op wervelkolom gerelateerde klachten. Hierbij ben ik zeer enthousiast geworden voor manuele therapie, waarbij er gekeken wordt naar de bewegingen mogelijkheden van de gewrichten en hoe deze verbeterd kunnen worden. Zo ligt mijn interesse niet alleen bij de wervelkolom maar bij orthopedische klachten aan alle gewrichten van het lichaam.

Voor mijn is het belangrijk te kijken wat voor persoon ik voor mijn heb en om samen met de patient een behandeltraject op te stellen waar rekening wordt gehouden met zijn of haar specifieke behoeften en wensen.

Om zelf gezond en fit te blijven ga ik graag met mijn hond de bossen in en als de gelegenheid zich voordoet doe ik dat het liefst in de bergen. Hiernaast vind ik veel balsporten leuk. Zelf heb ik altijd handbal gespeeld en ga nu de uitdaging aan om volleybal onder de knie te krijgen.