Dominique van der Mee

Dominique van der Mee

‘Preventie is het halve werk om klachten te reguleren.’

In Juni 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Een lang gekoesterde ambitie die uitkwam. In september 2014 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut in een fysiotherapie praktijk in Bemmel. Sinds oktober 2015 werk ik met veel plezier als algemeen fysiotherapeut bij Entermotion. Om mij verder te ontwikkelen heb ik in mijn opleiding de cursus medical taping gevolgd. Dit pas ik bij diverse klachten toe voor een sneller herstel.

Vooral problemen in de wervelkolom hebben mijn interesse. Hierbij te denken aan nek-en hoofdpijn, lage rug klachten en heupklachten. Ik heb een aantal cursussen gevolgd om mij verder te specialiseren op dit gebied. De cursussen patroon herkenning lage rug, patroon herkenning heup/lies én lumbosacrale pijnsyndromen hebben echt bijgedragen aan mijn kennis op dit gebied.

Verder houd ik mij ook bezig met houding op de werkplek. Omdat we het grootste gedeelte van de dag doorbrengen op ons werk is het belangrijk om hier preventief naar de werkplek te kijken om eventuele klachten te voorkomen. Vraag ernaar, ik help u graag!

Mijn aanwezigheid op de praktijk: maandagmiddag-avond, dinsdag, woensdag, en donderdag . Genoeg momenten om mijn kennis en kunde in uw voordeel te laten werken!

Opleiding

2014
Fysiotherapie

Specialisatie

De wervelkolom
Medical taping
Patroonherkenning lage rug, patroonherkenning heup/lies
Lumbosacrale pijnsyndromen (uitstralende pijn in één bil of been)