Intake bij entermotion

Verwijzing nodig?

Je kunt zonder verwijzing van een arts een fysiotherapeut bezoeken.

Mocht je klacht verband houden met een chronische aandoening dan is een verwijzing van een arts wel verplicht. Ook voor een behandeling aan huis is een verwijzing van een arts verplicht.

Wat neem je mee?

  • Geldig legitimatiebewijs.
  • Pasje van je zorgverzekering.
  • Verwijsbrief van je arts indien aanwezig.

 

Wachtruimte

Bij binnenkomst mag je plaatsnemen op een van de stoelen in de wachtruimte. De therapeut haalt je dan voor de afspraak persoonlijk op.

Het kan zijn dat je even moet wachten omdat afspraken uitlopen.

Wij vragen je om begrip hiervoor.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.

De eerste afspraak

Na de eerste kennismaking volgt de registratie van je persoonsgegevens. Samen met de fysiotherapeut worden de klachten en symptomen in kaart gebracht. Vervolgens wordt er een bewegingsonderzoek verricht en een behandelplan gemaakt. De fysiotherapeut zal je uitleg geven over de bevindingen. Indien mogelijk vindt er al een eerste aanzet van de behandeling plaats en zullen adviezen worden mee gegeven. De afspraak wordt afgesloten met het plannen van een vervolgafspraak.

Specialisaties

Het kan zijn dat de behandeling aandacht vereist van een andere collega die bijzondere ervaring of specialisaties heeft op het gebied van jouw klachten. In overleg zullen we dan voorstellen om ook de expertise van die andere collega in de behandeling te betrekken. In bijzondere gevallen kan het zijn dat wij adviseren om de expertise van een collega uit een andere praktijk te vragen. Het is dan in jouw belang om je dan door te verwijzen. Ook dat behoort tot onze professionaliteit.